Staking streekvervoer

Web De staking is door het hele land. FNV wil onder meer een compensatie voor de prijsstijgingen van.


Volgende Staking In Het Ov Waar Ligt Het Streek Vervoer Stil Max Vandaag

Web De door FNV Streekvervoer aangekondigde staking van het busvervoer zorgde vrijdag in Den Helder niet echt voor problemenIn de ochtenduren staakte slechts 1.

. De helft van de bussen van vervoerders waar medewerkers meedoen aan de staking rijdt. NOS Nieuws vandaag 1426. Vrijwel alle bussen in de regio en stad.

Web Vanaf maandag leggen werknemers in het streekvervoer vijf dagen lang hun werk neer. Web De stakingen in de regio beginnen dinsdag 6 september in Flevoland Zuid-Holland en Zeeland. Het GVB en de NS staken niet.

Web Wie buiten de stad woont en hier moet zijn - of andersom - kan deze week last hebben van de staking van het streekvervoer. Web 16 hours agoTreinen van Arriva rijden ondanks de staking in het streekvervoer wel op trajecten in het noorden van het land. Web Het streekvervoer gaat vanaf volgende week maandag opnieuw landelijk staken deze keer vijf dagen achtereen.

Waarom gebeurt dat en wat zijn de gevolgen voor de reiziger. Maandag 6 februari 2023 0605. Web 23 hours agoDeze hele werkweek leggen duizenden werknemers van het streekvervoer het werk neer wat grote impact kan hebben op de regionale bus- en treinverbindingen.

Ongeveer 40 procent van de stadbussen streekbussen en. Er wordt gestaakt door personeel van streekvervoerders. Dat meldt CNV nadat werkgevers niet hadden.

Web 18 hours agoTreinen van Arriva rijden ondanks de staking in het streekvervoer wel op trajecten in het noorden van het land. Web 14 hours agoHet streekvervoer is begonnen met een landelijke vijfdaagse staking. Web Een bus passeert wachtende reizigers op het station van Delden tijdens een staking van het streekvervoer en regionaal vervoer.

Web Tips reizen met openbaar vervoer tijdens staking streekvervoer Handig voor tijdens de staking Laatste update. In Groningen en Friesland wordt de dienstregeling. In totaal werken er 13000 mensen in.

Web Mensen die van het openbaar vervoer afhankelijk zijn komen zeker tot en met vrijdag voor grote uitdagingen te staan. In Friesland en Groningen wordt de dienstregeling. Web 15 hours agoVooraf verwachtte vakbond FNV dat vrijwel al haar leden meedoen aan de vijf dagen durende staking in het streekvervoer.

Er is staking in het. Web 15 hours agoNEDERLAND - Vanaf vandaag tot en met vrijdag 10 februari is er een grote staking in het streekvervoer. Chauffeurs in het streekvervoer hebben dit jaar al vaker gestaakt.

Web 1 day agoOp 19 en 20 januari was er al een staking in het streekvervoer toen op initiatief van vakbond FNV. Woensdag 7 september wordt er gestaakt in Noord-Holland en. The reason why the regiovervoer regional transport is halted is because the vakbonden labor unions FNV and CNV demand better pay less work.


Vakbonden Dreigen Met Vijfdaagse Staking In Streekvervoer 1limburg


Transport Online Fnv Zaterdag Staking Streekvervoer Overijssel En Noord Brabant


Streekvervoer Vandaag Ontregeld Door Staking Rtv Papendrecht


Streekvervoer Gaat Opnieuw Staken Vanaf 6 Februari Vijfdaagse Staking


Leth6empv0cowm


Epg Fcvyk1otzm


Fnv Landelijke Staking Streekvervoer Als Cao Overleg Faalt 1limburg


Ofotomlh21kgym


Vijftig Tot Zestig Procent Van De Ritten Valt Uit Door Staking Streekvervoer Groot Heerenveen


Streekvervoer Gaat Vanaf 6 Februari Vijf Dagen Staken Binnenland Telegraaf Nl


Buschauffeurs Streekvervoer Leggen Werk Neer Fnv


C8oobga4aeplhm


Ekcpsduyf Muym


Fv2h8pme8 Atxm


1xmqdy8lui3zfm


Staking Streekvervoer Vanavond Vanaf 21 30 Uur Geen Qbuzz Bussen Meer Destadgorinchem Nl Nieuws Uit De Regio Gorinchem


Donderdag En Vrijdag Geen Bussen Wederom Landelijke Staking Streekvervoer Ons West Brabant

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel